Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

Η ατέλειωτη πορεία του Δήμου Αστερούπολης

Από την Γκρέτα Αστεράκη

Στις 4 Οκτωβρίου ενεργοποιήθηκε η Αστερούπολη και εκείνη τη μέρα όλοι ή­μα­σταν χαρούμενοι και χαμογελαστοί.

Μόλις αρχίσαμε όλοι και μπαίναμε στο μπλογκ, αρχίζαμε και βάζαμε κάτι μικρές, α­ναρ­τή­σεις αλλά όταν μάθαμε πιο καλά το μπλογκ το γεμίζαμε με αναρτήσεις.


Τώρα 8 μήνες που υπάρχει το μπλογκ  Δήμος Αστερούπολης  το έχουμε γεμίσει α­ναρ­τή­σεις και αυτό είναι πολύ ωραίο γιατί θα έχουμε πολλές αναρτήσεις να τις θυ­μό­μα­στε και να κάνουμε και καμιά επανάληψη ε; Για όλους ισχύει αυτό.


Στις 15 Ιουνίου απενεργοποιείται η Αστερούπολη για πάντα και μετά δε θα βά­ζου­με άλλες αναρτήσεις αλλά θα μείνει στο διαδίκτυο δε θα χαθεί. Θα την α­φή­σου­με στο διαδίκτυο για ένα ενθύμιο, που δε θα το ξεχάσουμε θα το θυμόμαστε για πάρα πολύ καιρό.


Όσοι δεν έχετε βάλει ούτε μια ανάρτηση να βάλετε γιατί η Αστερούπολη θα α­πε­νερ­γο­ποι­η­θεί σε λίγες μέρες.

Μην ξεχάσετε ποτέ την Αστερούπολη, γιατί θα είναι λυπηρό για την Α­στε­ρού­πο­λη να την ξεχάσετε και να μην της κάνετε τουλάχιστον μια επίσκεψη. Συμ­φω­νεί­τε;


Ο Δήμος Αστερούπολης δεν έπαψε να βάζει αναρτήσεις και αυτή ήταν η πιο α­τέ­λειω­τη πορεία για την Αστερούπολη που έμεινε και θα μείνει για πάντα στην καρ­διά μας. Για πάντα θα τη θυμόμαστε ό,τι κι αν γίνει δε θα σβηστεί ποτέ μα πο­τέ από τη μνήμη μας!

ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗ: ΕΝΑΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Όλα τα αστέρια και ο κύριος κάνανε την προσπάθεια να φτιάξουμε ένα μπλογκ που θα ήταν πολύ όμορφο και ωραίο ώστε να το θυμόμαστε.

Θα δώσω τα συγχαρητήριά μου στον κύριο και σε όλα τα 24 Αστέρια αλλά και στους συνεργάτες μας για όσα έκαναν με το να φτιάξουμε την Αστερούπολη και να την κάνουμε τόσο ωραία ήταν η πιο ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!


Μπράβο σε όλους!


2 σχόλια:

Πέμπτη ...και καλύτεροι !!! είπε...

Παιδιά, να είστε σίγουροι ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Τώρα αρχίζουν όλα! Φέτος μας δείξατε έναν δρόμο που πολλοί από εμάς θα ακολουθήσουμε στο μέλλον. Γιατί όμως λέτε ότι θα σταματήσετε;

δάσκαλος98 είπε...

Πολύ τρυφερή ανάρτηση! Φιλιά!

@ Πέμπτη ...και καλύτεροι: Δυστυχώς θα σταματήσουμε, γιατί ολοκληρώνουμε δύο (υπέροχα) χρόνια μαζί. Όμως, από το φθινόπωρο, ίσως ξαναβρεθούμε όλοι μαζί... Σε μια νέα προσπάθεια, πιο έμπειροι, πιο δημιουργικοί!

Δημοσίευση σχολίου

Γράφουμε προσεκτικά και ελέγχουμε πριν τη δημοσίευση. Απαγορεύονται τα greeklish (τα σχόλια θα διαγράφονται) και τα ορθογραφικά τέρατα!

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ