Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Είμαστε η Αστερούπολη...

...και μόλις τελειώσαμε!9 σχόλια:

Πέτρος Σαμούχος είπε...

Καλό καλοκαίρι παιδιά... θα μας λείψετε!

Βανέσσα είπε...

Η Αστερούπολη δεν τελειώνει έτσι απλά!!! Σίγουρα κάτι θα ετοιμάσετε εσείς!!! Φιλιά πολλά Αστέρια και Καλό καλοκαίρι σε όλους σας !Να ξεφαντώσετε στις διακοπές!Καλή ξεκούραση στον αξιόλογο δάσκαλό σας! Τα λέμε! Δε θα χαθούμε, έτσι;;;;

δάσκαλος98 είπε...

Καλό καλοκαίρι, συνάδελφοι! Να χαθούμε; Τώρα που επιτέλους βρεθήκαμε; :))

Χρήστος2001 είπε...

Για σας αστερουπολίτες!

δάσκαλος98 είπε...

Γεια σου, Χρήστο2001! :-D

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ είπε...

Χαίρομαι που ανακάλυψα ένα πολύ αξιόλογο blog, χρήσιμο για τη δουλειά μου. Σίγουρα από το Σεπτέμβριο θα έχουμε συχνή επικοινωνία.
Καλές διακοπές σε όλους!!
Αντώνης Κρασάκης
(εκπαιδευτικός)

δάσκαλος98 είπε...

Καλό μήνα και ευχαριστούμε για τα καλά λόγια! Η Αστερούπολη έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της· θα τα λέμε από το διάδοχο ιστολόγιο, το ΠΟΔήΛΑΤΟ. Ήδη κάποιοι Αστερουπολίτες έχουν γίνει συνεργάτες του... :))

ΣτεφανοςΓΛ είπε...

Το εργο σας παντα θα παρακολουθειται απο τα γερακια του ιντερνετ καθως και απο τους γνησιους πολιτες της πεμπτουπολης ;) !!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕ!!

δάσκαλος98 είπε...

Χε χε! Γεια σου, Στέφανε! Κάποιες από τις δουλειές που είχαμε κάνει στην Πεμπτούπολη θα μπουν σιγά σιγά στο ΠΟΔήΛΑΤΟ. Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι! ;))

Δημοσίευση σχολίου

Γράφουμε προσεκτικά και ελέγχουμε πριν τη δημοσίευση. Απαγορεύονται τα greeklish (τα σχόλια θα διαγράφονται) και τα ορθογραφικά τέρατα!

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ