Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

ΠΕΜΠΤΗ... ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!

Ένα εξαιρετικό ιστολόγιο φτάνει στο τέλος του. Είναι οι καλοί μας φίλοι από την Κέρ­κυ­ρα, οι ΠΕΜΠΤΗ... ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ! Μας αποχαιρετούν με μια πολύ γλυκιά α­νάρ­τη­ση για το καλοκαίρι (εδώ), αλλά και με δύο υπέροχα βιντεάκια για την αρ­χό­ντισ­σα των Επτανήσων! (εδώ)

Είμαστε σίγουροι ότι τα φιλαράκια μας θα είναι του χρόνου ΕΚΤΗ ΚΑΙ... ΑΚΟΜΗ ΚΑ­ΛΥ­ΤΕ­ΡΟΙ!, ενώ με τον δάσκαλό τους, τον κ. Παύλο, σίγουρα θα ξαναβρεθούμε σε καινούργιες δικτυακές προσπάθειες...

Τέλος, μην παραλείψετε να επισκεφτείτε και το προηγούμενο ιστολόγιο των παι­διών, τότε που ήταν τεταρτάκια. Το όνομά του είναι 9 blog... άκια και είμαι σί­γου­ρος ό­τι θα βρείτε πάρα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα!


   Καλό καλοκαίρι από την Αστερούπολη!   


2 σχόλια:

Πέμπτη ...και καλύτεροι !!! είπε...

Ακόμα ένα τεράστιο Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω σε όλους στην Αστερούπολη για τις τιμητικές αναφορές στο blog μας. Είστε τρομεροί και (θα το ξαναπώ) κάνετε φανταστική και εξαιρετική δουλειά. Πλέον σας έχουμε ως πρότυπο για τη συνέχεια. Να είστε καλά! Μακάρι να έχουμε συνεργασία και στο μέλλον! Θα είναι πάρα πολύ ωραίο!
Καλή και δυναμική συνέχεια στη Στ' τάξη του χρόνου, όπου είμαι σίγουρος ότι θα είστε τα πιο λαμπερά αστέρια !!!
:))

δάσκαλος98 είπε...

Να 'στε καλά! Καλή ξεκούραση σε όλους σας! :))

(Ντροπαλά μου αστεράκια, θα απαντήσετε αυτήν τη φορά;
:-D)

Δημοσίευση σχολίου

Γράφουμε προσεκτικά και ελέγχουμε πριν τη δημοσίευση. Απαγορεύονται τα greeklish (τα σχόλια θα διαγράφονται) και τα ορθογραφικά τέρατα!

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ