Κυριακή, 22 Μαΐου 2011

Μαλακάσα

Από την Γκρέτα Αστεράκη

Την Παρασκευή πήγαμε ημερήσια εκδρομή στη Μαλακάσα και περάσαμε τέλεια. Πή­γα­με στο Adventure Park μέσα στη Μαλακάσα και εκεί ήταν στη φύση και έ­πρε­πε να κάνουμε κάτι δοκιμασίες πάνω σε σχοινιά.


Πρώτα μόλις φτάσαμε τσιμπήσαμε κάτι και μετά πήγαμε και μας φόρεσαν κάτι σχοι­νιά με δύο γάντζους και μια τροχαλία για να πάμε να κάνουμε εκπαίδευση και στην εκπαίδευση μας είπαν κάτι πράγματα για να τα ξέρουμε.


Όταν τελειώσαμε την εκπαίδευση μας άφησαν να πάμε σε όποια πίστα θέλαμε για μάθουμε και μόνοι μας οι πίστες αυτές ήταν τα σκιουράκια, οι αλεπούδες, οι λύ­κοι και οι αετοί. Τα σκιουράκια είναι από 3-7 ετών, ενώ οι αλεπούδες είναι α­πό 7-11 ετών και πάνω από το 1,25 ύψος, οι λύκοι είναι για παιδιά 11-14 ετών και ύψους πάνω από 1,45 και τέλος οι αετοί είναι για παιδιά ή και για μεγάλους α­πό 14+ και ύψους τουλάχιστον πάνω από 1,60.


Σας προτείνω να επισκεφθείτε το μέρος αυτό γιατί είναι μέσα στη φύση κα­τα­πρά­σι­νο και ωραίο και είναι και πολύ ωραίες οι πίστες να τις δοκιμάσετε θα ξε­τρε­λα­θεί­τε. Εκτός από αυτές τις δοκιμασίες υπάρχουν και έξτρα δοκιμασίες ό­πως bungee jumping, τραμπολίνο και η αράχνη που είναι καινούργια δοκιμασία φρέ­σκια.


ΕΙΚΟΝΕΣ: adventure-park.gr7 σχόλια:

δάσκαλος98 είπε...

Πολύ καλό ρεπορτάζ! Μπράβο! :-D

Anastazzzia είπε...

Εγώ αναρωτιέμαι...δοκίμασε και ο κύριός σας τις δοκιμασίες; :) :D

δάσκαλος98 είπε...

Οχ... Παιδιά, απαντήστε ελεύθερα, αλλά μην ξεχνάτε ότι σε λίγες μέρες παραδίδω τη βαθμολογία!
Γράψτε χωρίς φόβο· κρίμα όμως να πάρει κάποιος από 7 και κάτω!
Και, κυρίως, μην ξανακούσω ότι όλα είναι μέχρι κάποια ηλικία!

Anastazzzia είπε...

Σε αυτό για την ηλικία θα συμφωνήσω...:D

δάσκαλος98 είπε...

Ελπίζω να μην υπάρχουν φωτογραφίες! Χα χα χα!:))

Anastazzzia είπε...

Μην τους βάζεις ιδέες συνάδελφε!!!:) Κι εμείς πήγαμε εκδρομή την Παρασκευή, αλλά έθεσα όρους για τη βαθμολογία προκαταβολικά ...χεχεχε

δάσκαλος98 είπε...

Χα χα χα! Των φρονίμων τα παιδιά...

Δημοσίευση σχολίου

Γράφουμε προσεκτικά και ελέγχουμε πριν τη δημοσίευση. Απαγορεύονται τα greeklish (τα σχόλια θα διαγράφονται) και τα ορθογραφικά τέρατα!

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ