Κυριακή, 22 Μαΐου 2011

Μαλακάσα

Από την Γκρέτα Αστεράκη

Την Παρασκευή πήγαμε ημερήσια εκδρομή στην Μαλακάσα και περάσαμε τέλεια. Πήγαμε στο Adventure Park μέσα στην Μαλακάσα και εκεί ήταν στην φύση και έπρεπε να κάνουμε κάτι δοκιμασίες πάνω σε σχοινιά.


Πρώτα μόλις φτάσαμε τσιμπήσαμε κάτι και μετά πήγαμε και μας φόρεσαν κάτι σχοινιά με δύο γάντζους και μια τροχαλία για να πάμε να κάνουμε εκπαίδευση και στην εκπαίδευση μας είπαν κάτι πράγματα για να τα ξέρουμε.


Όταν τελειώσαμε την εκπαίδευση μας άφησαν να πάμε σε όποια πίστα θέλαμε για μάθουμε και μόνοι μας οι πίστες αυτές ήταν τα σκιουράκια, οι αλεπούδες, οι λύκοι και οι αετοί. Τα σκιουράκια είναι από 3-7 ετών, ενώ οι αλεπούδες είναι από 7-11 ετών και πάνω από το 1,25 ύψος, οι λύκοι είναι για παιδιά 11-14 ετών και ύψους πάνω από 1,45 και τέλος οι αετοί είναι για παιδιά ή και για μεγάλους από 14+ και ύψους τουλάχιστον πάνω από 1,60.


Σας προτείνω να επισκεφθείτε το μέρος αυτό γιατί είναι μέσα στην φύση καταπράσινο και ωραίο και είναι και πολύ ωραίες οι πίστες να τις δοκιμάσετε θα ξετρελαθείτε. Εκτός από αυτές τις δοκιμασίες υπάρχουν και έξτρα δοκιμασίες όπως bungee jumping, τραμπολίνο και η αράχνη που είναι καινούργια δοκιμασία φρέσκια.


ΕΙΚΟΝΕΣ: http://www.adventure-park.gr

7 σχόλια:

δάσκαλος98 είπε...

Πολύ καλό ρεπορτάζ! Μπράβο! :-D

Anastazzzia είπε...

Εγώ αναρωτιέμαι...δοκίμασε και ο κύριός σας τις δοκιμασίες; :) :D

δάσκαλος98 είπε...

Οχ... Παιδιά, απαντήστε ελεύθερα, αλλά μην ξεχνάτε ότι σε λίγες μέρες παραδίδω τη βαθμολογία!
Γράψτε χωρίς φόβο· κρίμα όμως να πάρει κάποιος από 7 και κάτω!
Και, κυρίως, μην ξανακούσω ότι όλα είναι μέχρι κάποια ηλικία!

Anastazzzia είπε...

Σε αυτό για την ηλικία θα συμφωνήσω...:D

δάσκαλος98 είπε...

Ελπίζω να μην υπάρχουν φωτογραφίες! Χα χα χα!:))

Anastazzzia είπε...

Μην τους βάζεις ιδέες συνάδελφε!!!:) Κι εμείς πήγαμε εκδρομή την Παρασκευή, αλλά έθεσα όρους για τη βαθμολογία προκαταβολικά ...χεχεχε

δάσκαλος98 είπε...

Χα χα χα! Των φρονίμων τα παιδιά...

Δημοσίευση σχολίου

Γράφουμε προσεκτικά και ελέγχουμε πριν τη δημοσίευση. Απαγορεύονται τα greeklish (τα σχόλια θα διαγράφονται) και τα ορθογραφικά τέρατα!