Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

Οι φίλοι της Αστερούπολης

Είναι δικτυακά φιλαράκια! Φτιάχνουν ωραία ιστολόγια στην τάξη τους και επικοινωνούν μαζί μας. Τους τιμούμε με ευγενικά σχόλια και επισκεπτόμαστε τη δουλειά τους πατώντας στις εικόνες:

Ιστολόγιο Ε΄ τάξης στη Λιβαδειά
(8ο Δημοτικό Σχολείο)

Ιστολόγιο του Δ2 στην Κομοτηνή
(4ο Δημοτικό Σχολείο)

Ιστολόγιο Ε΄ τάξης στην Κέρκυρα
(9ο Δημοτικό Σχολείο)

Τους βρίσκουμε και στο δεξί μενού, στη στήλη «Δικτυακά φιλαράκια»!


Ενημερωθείτε και για τους άλλους
φίλους της Αστερούπολης: [1] - [2] - [3] - [4] - [5] - [6] - [7] - [8] - [9]

4 σχόλια:

Βανέσσα είπε...

Καλησπέρα κι ευχαριστώ για τα καλά λόγια που γράψατε στο Blog μου. Πολύ απλά για να γίνετε αναγνώστες μου πατάτε Παρακολούθηση στο τέλος της σελίδας που υπάρχουν κι άλλοι εγγεγραμμένοι χρήστες. Καλή συνέχεια , τα ξαναλέμε!!!!

Δάσκαλος είπε...

Πραγματικά ένα πολύ ωραίο ιστολόγιο με πλούσιο υλικό!!!

Πέτρος Σαμούχος είπε...

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια! Για το πώς θα γίνετε αναγνώστης, σας απάντησε πολύ σωστά η Βανέσσα. Στο δικό μάς blog βρίσκεται κάτω δεξιά και έχει τον τίτλο Αναγνώστες. Απλά κάνετε κλικ στην ένδειξη "Παρακολούθηση". Αν θέλετε να εμφανίζονται σε στήλη τα blog που παρακολουθείτε, τότε από τη Σχεδίαση επιλέγετε προσθήκη gadget και λίστα ιστολογίων.

δάσκαλος98 είπε...

@ Βανέσσα + Πέτρος Σαμούχος: Από σήμερα είμαστε αναγνώστες σας! :-D

@ Δάσκαλος: Ευχαριστούμε πολύ. Παίρνουμε δύναμη!
Είδα τη σελίδα σας: μια συνδικαλιστική οργάνωση που δείχνει να ενδιαφέρεται και για ζητήματα παιδείας και εκπαίδευσης! Εντυπωσιακό και σπάνιο. Αν μπορούσα, θα γινόμουν μέλος του συλλόγου σας αμέσως... :-))

Δημοσίευση σχολίου

Γράφουμε προσεκτικά και ελέγχουμε πριν τη δημοσίευση. Απαγορεύονται τα greeklish (τα σχόλια θα διαγράφονται) και τα ορθογραφικά τέρατα!