Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

Το ατύχημα του Μήτσου

Από την Γκρέτα Αστεράκη
(στις φωτογραφίες συνεργάστηκαν οι Nef Star και Life Star)


Την Δευτέρα 29 Μαρτίου 2011 έγινε το τραγικό ατύχημα του πολυαγαπημένου μας Μήτσου. Ο καημένος ο Μήτσος έσπασε το κεφάλι του και πήγε στο νοσοκομείο, έκατσε εκεί 50 ημέρες γιατί είχε φοβερό σπάσιμο κεφαλιού.


Μας αποχωρίστηκε και μας μίλαγε από το τηλέφωνο και μας έλεγε ότι του λείπαμε όλοι πάρα πολύ. Η εγχείρηση δεν πέτυχε γιατί ο Μήτσος είναι ακόμα με σπασμένο το κεφάλι και δεν μπορεί να κουνηθεί καθόλου.


Ο Μήτσος φοβόταν να μην μείνει έτσι για πάντα εμείς του είπαμε να κάνει θεραπείες για να γίνει καλά, ο Μήτσος μας σεβάστηκε και μας υπάκουσε, τον πήγαμε στο νοσοκομείο και αρχίσαμε τις θεραπείες. Ο Μήτσος κάθε μέρα γινόταν και καλύτερα αλλά πολλούς μήνες ακολουθούσαμε την θεραπεία και δεν βλέπαμε και πολλή διαφορά. Έτσι ο Μήτσος άλλαξε γιατρό, και ο γιατρός του ήταν τρελός ούτε φάρμακα, ούτε συμβουλές ούτε τίποτα ήταν στον κόσμο του.


Ο καημένος ο Μήτσος δεν φτάνει που έσπασε το κεφάλι του, αλλά είχε τρελαθεί εντελώς είχε φτάσει στα όρια του. Δεν μπορούσε άλλο είχε γίνει λιώμα δεν μπορούσε να κουνηθεί ήταν λυπημένος και έκλαιγε, είχε τελειώσει ένα ολόκληρο κουτί με χαρτομάντιλα, ήθελε κι άλλα χαρτομάντιλα κι έτσι πήγαμε στο σουπερμάρκετ να του αγοράσουμε κι άλλα χαρτομάντιλα, είχαμε αδειάσει το μαγαζί.


Επιτέλους μετά από τόσους απεγνωσμένους μήνες να βρούμε έναν γιατρό, βρήκαμε τον κατάλληλο ήταν σοβαρός, κύριος και ιδιαίτερα καλός με τα παιδιά που είχαν το όνομα Μήτσος Ε2.


Μας έδωσε πολλές και χρήσιμες συμβουλές, εξέτασε τον Μήτσο πολύ καλά, μας έδωσε τα σωστά φάρμακα και μόλις τελείωσε η εξέταση έδωσε δώρα και ένα γλειφιτζούρι στον Μήτσο.


Ο Μήτσος έγινε περδίκι μέσα σε δύο μήνες δεν έκλαιγε πια, δεν ήταν λυπημένος και απελπισμένος και το κυριότερο ήταν ότι δεν άδειασε ξανά το σουπερμάρκετ για να πάρει χαρτομάντιλα.

Τέλος ο Μήτσος πέρασε καλά κι εμείς καλύτερα όπως πάντ...............
........................................................................................................
........................................................................................................
........................................................................................................

 ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ! 

Ο Μήτσος χειροτέρεψε!


Να φταίει που βάφαμε αβγά για το Πάσχα;

Πήγε αδικοχαμένος...

Ή μήπως όχι;


1ο κεφάλαιο | 2ο κεφάλαιο | 3ο κεφάλαιο |

1 σχόλιο:

Life Star είπε...

Ευχαριστώ,για τα καλά σας λόγια!Τέλος πάντον όλα κακά για τον αδικοχαμένο μας Μήτσο!Μακάρι να γιατρευτεί καμιά φορά!Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μου!
Υ.Γ. Για τα μικρά παιδιά μη τρομάξετε όλα αυτά τα αηδιαστικά πράγματα τα έχει σκηνοθετήσει το ΦΟΒΕΡΟ Ε2!

Δημοσίευση σχολίου

Γράφουμε προσεκτικά και ελέγχουμε πριν τη δημοσίευση. Απαγορεύονται τα greeklish (τα σχόλια θα διαγράφονται) και τα ορθογραφικά τέρατα!